دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

اتحادیه اروپا: ایران برای پایان یافتن بحران یمن ایفای نقش کند

اتحادیه اروپا: ایران برای پایان یافتن بحران یمن ایفای نقش کند معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا شامگاه سه‌شنبه در مصاحبه‌ای از ایران خواست تا به ایفای نقش در پایان یافتن بحران یمن بپردازد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۱ - ۲۸ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 18
کد خبر: ۱۱۸۴۴۵

به گزارش راهبرد معاصر «انریکه مورا» معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا شامگاه سه‌شنبه گفت که این اتحادیه حمله تنبیهی روز دوشنبه جنبش انصارالله یمن به ابوظبی را محکوم می‌کند.

وی که با شبکه خبری «اسکای‌نیوز» مصاحبه می‌کرد، بدون اشاره به جنایت ائتلاف متجاوز سعودی در حملات به غیرنظامیان یمنی گفت: «اقدامات حوثی‌ها امنیت در منطقه را تهدید می‌کند».

معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اضافه کرد: «در تلاش هستیم تا به توافقی برای پایان جنگ در یمن دست یابیم».

انریکه مورا در این مصاحبه هیچ اشاره‌ای به حمله جنگنده‌های سعودی و اماراتی به زیرساخت‌های یمنی‌ها نکرد و تنها گفت که حمله انصارالله به تاسیسات غیرنظامی، اقدامی خطرناک به شمار می‌آید.

وی اضافه کرد: «ایران باید نقش مثبتی را در پایان دادن به بحران یمن ایفا کند».

جمهوری اسلامی ایران با آغاز بحران یمن، طرح چهار ماده‌ای برای حل بحران یمن ارائه کرد که شامل آتش بس فوری، ارائه کمک‌های بشردوستانه به مردم یمن، آغاز گفت‌وگوهای ملی یمنی-یمنی و تشکیل دولت ائتلاف ملی است.

«هشام شرف» وزیر خارجه یمن نیز چندی پیش در سخنانی گفت که جمهوری اسلامی ایران برای حل بحران این کشور، طرحی ارائه کرد که همه [طرفهای متخاصم] در تلاش هستند آن را به فراموشی بسپارند.

شرف گفت که این طرح، درباره جنگ و تحریم یمن، مکانیزم مذاکره و عادی‌سازی وضعیت است و «طرحهای برادران مسئول در جمهوری اسلامی برای حل بحران یمن –چه در گذشته یا حال حاضر-کلید حل بحران یمن است».

«سعید خطیب زاده»، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران نیز امروز گفت: ایران همواره از ابتکار راه حل سیاسی مبتنی بر پایان پذیرفتن محاصره مردم این کشور، پایان جنگ، عدم مداخله در امور داخلی یمن و حفظ تمامیت ارضی و یکپارچگی این کشور حمایت کرده و بر جلوگیری از تشدید فاجعه انسانی در این کشور تاکید می کند.

خطیب‌زاده در رابطه با افزایش تنش ها در منطقه، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران همواره تاکید داشته است راه حل هیچ یک از بحران های منطقه ای توسل به جنگ و خشونت نیست و تنها در فضای آرام و دوری از استمرار تنش و چرخه خشونت است که می توان به استقرار صلح و ثبات در منطقه امیدوار بود.

سخنگوی وزارت امور خارجه با تاکید بر اینکه مسائل یمن یک امر یمنی است، بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری و مشارکت در هرگونه ابتکاری که به پایان یافتن جنگ هفت ساله یمن بینجامد، تاکید کرد.

این تحولات در حالی روی می‌دهد که سخنگوی نیروهای مسلح یمن دوشنبه شب (دیروز) تأیید کرد، فرودگاه‌های دبی و ابوظبی با پنج موشک بالستیک و بالدار و چند پهپاد مورد هدف قرار گرفت.

منطقه صنعتی المصفح که هدف گرفته شده در جنوب غرب ابوظبی است و از مهمترین مناطق اقتصادی در امارات عربی متحده به شمار می‌رود. بسیاری از شرکت‌های صنعتی و خودروسازی بعلاوه قدیمی‌ترین بندر امارات در این منطقه قرار دارد و این منطقه شامل املاک تجاری و مسکونی بسیاری است.

«محمد ناصر البخیتی» یکی از رهبران جنبش انصارالله یمن تأکید کرد که هر گونه تنشی که از سوی امارات صورت گیرد، به سود این کشور نخواهد بود.

البخیتی به خبرگزاری اسپوتنیک گفت که اگر تجاوزات امارات به یمن ادامه پیدا کند، نیروهای یمنی، مراکز مهم از جمله سازه‌های نفتی و فرودگاههای این کشور را هدف قرار خواهند داد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار